Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Zomerschool rond Bijbel, cultuur en samenleving

Zomerschool rond Bijbel, cultuur en samenleving

25 juni | 10:00 - 26 juni | 16:00

€90

Van 24 t/m 28 juni wordt in Den Haag voor de zesde keer de theologische zomerschool georganiseerd. Een midweek theologie met daarin acht-lessen-met-gesprek, dit jaar rond het thema ”Tussen hemel en aarde”. Deelnemers doen er kennis en inspiratie op in een sfeervolle omgeving, met als meerwaarde de ontmoeting met andere geïnteresseerden. Voorkennis is niet vereist, affiniteit en nieuwsgierigheid naar nieuwe inzichten doen er wel toe.

Het thema wordt vanuit verschillende invalshoeken benaderd door vakmensen met kennis van zaken en betrokkenheid op kerk en samenleving. De lessen zijn gevarieerd en er wordt gebruik gemaakt van beeld- en geluidsmateriaal. Na afloop worden de lessen gebundeld in een dossier voor alle deelnemers.

Dit jaar zijn dit de sprekers: Freek Bakker, Carel van der Meij, Bert Mooiman, Martin Koster, Casper van Dongen, Adrie Sterrenburg, Gerco Lock en Leo Fijen (KRO/NCRV).

De locatie: de Bosbeskapel, Bosbesstraat 5, 2564 PA Den Haag, te bereiken met o.a. bus 21 en tram 2. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het gebouw is toegankelijk voor minder validen en moderne middelen maken dat alles goed verstaanbaar is.

De vier zomerschooldagen (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Op een van de lesdagen is er een lunchconcert,  op vrijdag een zomerschoollunch en na afloop van de week een afsluiting met een drankje en een hapje.

De kosten voor deelname zijn €90 (inclusief koffie, thee en sap). Intekenen op onderdelen is niet mogelijk.

Belangstelling? Bel dan met Ria Keijzer – Meeuwse, tel. 06 50 22 82 50 of mail naar theologischezomerschool@gmail.com. Je ontvangt dan een bevestiging en betaalinformatie. Na betaling sta je definitief ingeschreven. Er is veel belangstelling voor de zomerschool, dus het is aan te bevelen om niet te wachten met aanmelden.

Gegevens

Begin:
25 juni | 10:00
Einde:
26 juni | 16:00
Serie:
Kosten:
€90

Locatie

Bosbeskapel
Bosbesstraat 5
Den Haag,
+ Google Maps